Στη Merrithew®,
η εκπαίδευσή σας
έχει σημασία.

Η αποκλειστική μας εκπαιδευτική μέθοδος είναι μοναδική στον κλάδο όσον αφορά την πληρότητα και την ποιότητα.

Ενισχύστε τις γνώσεις και την εξειδίκευσή σας και αυξήστε το πελατολόγιό σας με σύγχρονα προγράμματα Pilates. Θα εκπαιδευτείτε από έμπειρους Εκπαιδευτές Γυμναστών που μπορούν να σας καθοδηγήσουν στην πορεία της εκπαίδευσής σας. Η εκπαίδευσή μας συχνά αποκαλείται «Ivy League» της εκπαίδευσης Pilates. Είναι μια φήμη για την οποία είμαστε περήφανοι και μια φιλοσοφία και μέθοδος πάνω στην οποία μπορείτε να χτίσετε την καριέρα σας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ

Γίνετε εκπαιδευτής STOTT PILATES® με άδεια και αποκτήστε διεθνή πιστοποίηση. Έχουμε προσαρμόσει τις επιλογές εκπαίδευσης για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ή να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας στο Mindful Movement.

Τι λένε οι Licensed Instructors της STOTT PILATES®

Δέσποινα Χρυσάνθου

Επαγγελματίας Χορεύτρια Κλασσικού Μπαλέτου


Οι εκπαιδεύσεις της STOTT PILATES ήταν ότι χρειαζόμουν για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και αναβαθμίσεις της μυοσκελετικής λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος αφού η MERRITHEW φροντίζει να αναβαθμίζει και να διαμορφώνει το ασκησιολόγιο της ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Εκσυγχρονισμένες μέθοδοι εκγύμνασης για όλους από επαγγελματίες αθλητές μέχρι ηλικιωμένους.

Instagram: despinachr_

Φύλλια Μπακοπούλου

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου Top Gym | Τρίπολη


Η εκπαίδευση της STOTT PILATES στο Matwork και στο Reformer μου πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία γνώσης. Με βοήθησε να εμβαθύνω στις ασκήσεις και να τις τελειοποιήσω. Οι γνώσεις των καθηγητών μου έλυναν κάθε απορία κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης.

Instagram: fyllia_bakopoulou

Kατερίνα Μπιζιλιώτη

Pilates Instructor | Καθηγήτρια Χορού | Owner of BODYBASICS PILATES


Ήρθα σε επαφή με την κίνηση από το μπαλέτο, το οποίο δίδαξα για πάνω από δέκα χρόνια σε εξειδικευμένες σχολές. Το 2006 όταν και ξεκίνησα τη λειτουργία του studio μου κατευθύνθηκα προς τη μέθοδο της STOTT PILATES καθώς είναι ένα καινοτόμο σύστημα που συνεχώς εξελίσσεται. Στη μέθοδο STOTT PILATES βρήκα την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση για να νιώθω πλήρως καταρτισμένη απέναντι σε όλο το εύρος και τύπο πελατών που καθημερινά έρχομαι σε επαφή.

Instagram: body_basics_pilates_studio

Ελένη Δεμέκα

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής


Το πρόγραμμα πιστοποίησης STOTT PILATES προσφέρει σε κάθε επαγγελματία γυμναστικής την δυνατότητα να διευρύνει την εμπειρία και τη γνώση του μέσα από μια καινοτόμο μέθοδο εκγύμνασης Pilates. Συνδυάζει αποτελεσματικά θεωρία και πρακτική, δίνοντας έμφαση στην τεχνική εκμάθησης και στην εξατομικευμένη προσέγγιση. Η δυναμική του προγράμματος και ο τρόπος διεξαγωγής του συμβαδίζουν με την μέθοδο διδασκαλίας που ακολουθώ και την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη.

Instagram: elenademeka
Education
Επενδύστε στον εξοπλισμό της Merrithew® και δημιουργήστε έξτρα έσοδο για το studio σας φιλοξενώντας εκπαιδεύσεις της STOTT PILATES®