Comprehensive
Cadillac, Chair & Barrels
(CCCB)

Αυτό το πρόγραμμα σας προετοιμάζει να διδάξετε ασκήσεις Επιπέδου 1 σε Βασικό και Μεσαίο επίπεδο δυσκολίας σε Cadillac Trapeze Table, Stability Chair™, Ladder Barrel, Spine Corrector και Arc Barrel.

Συνήθως, τα μαθήματα διεξάγονται με πλήρη απασχόληση σε περίοδο 8 εβδομάδων και στη συνέχεια ακολουθεί η μαθητεία.

Με την ολοκλήρωση των μαθητών οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να προσαρμόσουν τόσο τα προσωπικά όσο και τα προγράμματα κυκλικής προπόνησης για να επιτύχουν τους γενικούς στόχους φυσικής κατάστασης και αθλητικής προετοιμασίας για μια σειρά ασκούμενων.

Λεπτομέρειες

Τι θα μάθετε

Αποτελεσματική χρήση του εξοπλισμού για ενίσχυση της σταθερότητας και της δύναμης του κορμού και για την περιφερική προετοιμασία των άκρων, τη σταθερότητα των αρθρώσεων, την ευελιξία, την ισορροπία και τον συντονισμό

Πώς να αναπτύσσετε δυναμικά προγράμματα σε περιβάλλον πλήρους studio

Δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας και παρατήρησης

Λεκτικές και οπτικές ενδείξεις για ενίσχυση της απόδοσης και την κινητοποίηση των ασκούμενων

Τροποποιήσεις για συγκεκριμένους σωματότυπους, προβλήματα και καταστάσεις στάσης του σώματος

Επίπεδα ασκήσεων σε σχέση με τον αποτελεσματικό σχεδιασμό προγράμματος

295 ασκήσεις και πολλές τροποποιήσεις

Προαπαιτούμενα

Ολοκλήρωση του CMR ή IMP ή IR

Απαιτήσεις πιστοποίησης

50 ώρες εκπαίδευσης και διδασκαλίας υπό επίβλεψη

Τουλάχιστον 20 ώρες παρατήρησης

Τουλάχιστον 35 ώρες σωματικής εξέτασης

Τουλάχιστον 25 ώρες πρακτικής διδασκαλίας

40 ώρες μαθητείας που πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση

Σύνολο 310 ώρες

Παρατήρηση, πρακτική διδασκαλία και σωματική εξέταση

Για όλα τα προγράμματα απαιτείται ένας ελάχιστος αριθμός ωρών παρατήρησης, πρακτικής διδασκαλίας και σωματικής εξέτασης, που θα πρέπει να συμπληρωθεί ανάμεσα στα εκπαιδευτικά sessions σε οποιαδήποτε εγκατάσταση STOTT PILATES. Ενδέχεται να απαιτείται και επιπλέον εκπαίδευση πριν την πιστοποίηση. Οι ώρες της πρακτικής διδασκαλίας και της σωματικής εξέτασης θα πρέπει να καταγράφονται εκτός των εκπαιδευτικών ωρών. Τα ημερολόγια πρακτικής θα πρέπει να υποβάλλονται κατά την ημερομηνία της εξέτασης (είτε γραπτής είτε πρακτικής εξέτασης). Αν ο εκπαιδευόμενος δεν υποβάλλει όλα τα ημερολόγια εντός 7 ημερών από το τελευταίο μέρος της εξέτασης, ακυρώνεται όλη η εξέταση.

Παρατήρηση

Οι ώρες παρατήρησης μπορούν να καταγραφούν κατά τη διάρκεια των σχετικών εργασιών του μαθήματος ή μετά από μάθημα STOTT PILATES και μπορούν να συγκεντρωθούν παρακολουθώντας έναν Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή/Εκπαιδευτή Γυμναστών STOTT PILATES που διδάσκει (δια ζώσης ή διαδικτυακά), καθώς και παρατηρώντας τα σχετικά βίντεο μαθημάτων σε DVD ή μέσω του Merrithew Connect™. Συνιστούμε το 50-80% των ωρών σας να ολοκληρώνεται παρακολουθώντας Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή/Εκπαιδευτή Γυμναστών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε άδεια από το Merrithew Training Center ή/και παρουσιάζοντας τον Εκπαιδευτή αρκετά έγκαιρα.

Σωματική εξέταση

Οι ώρες σωματικής εξέτασης αφορούν την εκτέλεση των ασκήσεων που διδάσκονται στο μάθημα. Η σωματική εξέταση του υλικού είναι πολύ σημαντική, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης κατανόηση μέσω του ίδιου σας του σώματος σε πρώτη φάση, πριν επιχειρήσετε να διδάξετε κάποιον άλλο. Είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το σώμα σας είναι έτοιμο για την αυξημένη πρόκληση σε κάθε επίπεδο ασκήσεων, καθώς προχωράτε την Εκπαίδευσή σας ως Γυμναστές STOTT PILATES. Η παρακολούθηση ενός μαθήματος με Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή/Εκπαιδευτή Γυμναστών STOTT PILATES ή η προπόνηση με το αντίστοιχο μάθημα βιντεοσκοπημένο σε DVD ή μέσω του Merrithew Connect μπορεί να χαρακτηριστεί ως σωματική εξέταση και μπορεί να συμπληρωθεί ατομικά ή με άλλους εκπαιδευόμενους.

Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα online Pilates session ή σε ένα online ομαδικό μάθημα Pilates που διδάσκει το ρεπερτόριο του STOTT PILATES με Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή/Εκπαιδευτή Γυμναστών STOTT PILATES. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ένα Merrithew Online Workshop (προσφέρεται από τα Merrithew Training Centres παγκοσμίως ή από το Corporate Training Center).

Πρακτική διδασκαλία

Οι ώρες πρακτικής διδασκαλίας μπορούν να συμπληρωθούν διδάσκοντας το ρεπερτόριο του προγράμματος STOTT PILATES σε οικογένεια, συμμαθητές, φίλους ή πελάτες, δίνοντάς τους ενδείξεις και διορθώνοντάς τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Η πρακτική διδασκαλία μπορεί να γίνει δια ζώσης ή χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα τηλεδιάσκεψης, όπως το Skype ή το Zoom.

Σημείωση

Δεν απαιτούνται ώρες για τα προγράμματα Injuries & Special Populations ή τα προγράμματα Προχωρημένου Επιπέδου. Ενδέχεται να ζητηθεί από τους εκπαιδευόμενους να ολοκληρώσουν κάποιες ή όλες τις ώρες παρατήρησης, πρακτικής διδασκαλίας και σωματικής εξέτασης στο εκπαιδευτικό κέντρο ου προσφέρεται το Comprehensive Program.

Επικοινωνήστε απευθείας με το εκπαιδευτικό κέντρο στο οποίο σκοπεύετε να εκπαιδευτείτε για περισσότερες πληροφορίες.

Credits Δια βίου Εκπαίδευσης (CECs)

5.0 STOTT PILATES

Εισαγωγή

Προϋποθέσεις εισαγωγής

Αναζητούμε δυναμικά άτομα με υψηλά κίνητρα και ισχυρές διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, καθώς και:

Κάποια εκπαίδευση σε χορό, fitness ή κίνηση

Τουλάχιστον 30 ώρες συμμετοχή σε μαθήματα/προπονήσεις Pilates

Τα διαθέσιμά
Comprehensive
προγράμματά μας

Comprehensive
Matwork & Reformer (CMR)


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Comprehensive Cadillac,
Chair & Barrels (CCCB)


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι λένε οι Licensed Instructors της STOTT PILATES®

Δέσποινα Χρυσάνθου

Επαγγελματίας Χορεύτρια Κλασσικού Μπαλέτου


Οι εκπαιδεύσεις της STOTT PILATES ήταν ότι χρειαζόμουν για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και αναβαθμίσεις της μυοσκελετικής λειτουργίας του ανθρώπινου σώματος αφού η MERRITHEW φροντίζει να αναβαθμίζει και να διαμορφώνει το ασκησιολόγιο της ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Εκσυγχρονισμένες μέθοδοι εκγύμνασης για όλους από επαγγελματίες αθλητές μέχρι ηλικιωμένους.

Instagram: despinachr_

Φύλλια Μπακοπούλου

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Ιδιοκτήτρια γυμναστηρίου Top Gym | Τρίπολη


Η εκπαίδευση της STOTT PILATES στο Matwork και στο Reformer μου πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία γνώσης. Με βοήθησε να εμβαθύνω στις ασκήσεις και να τις τελειοποιήσω. Οι γνώσεις των καθηγητών μου έλυναν κάθε απορία κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης.

Instagram: fyllia_bakopoulou

Kατερίνα Μπιζιλιώτη

Pilates Instructor | Καθηγήτρια Χορού | Owner of BODYBASICS PILATES


Ήρθα σε επαφή με την κίνηση από το μπαλέτο, το οποίο δίδαξα για πάνω από δέκα χρόνια σε εξειδικευμένες σχολές. Το 2006 όταν και ξεκίνησα τη λειτουργία του studio μου κατευθύνθηκα προς τη μέθοδο της STOTT PILATES καθώς είναι ένα καινοτόμο σύστημα που συνεχώς εξελίσσεται. Στη μέθοδο STOTT PILATES βρήκα την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση για να νιώθω πλήρως καταρτισμένη απέναντι σε όλο το εύρος και τύπο πελατών που καθημερινά έρχομαι σε επαφή.

Instagram: body_basics_pilates_studio

Ελένη Δεμέκα

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής


Το πρόγραμμα πιστοποίησης STOTT PILATES προσφέρει σε κάθε επαγγελματία γυμναστικής την δυνατότητα να διευρύνει την εμπειρία και τη γνώση του μέσα από μια καινοτόμο μέθοδο εκγύμνασης Pilates. Συνδυάζει αποτελεσματικά θεωρία και πρακτική, δίνοντας έμφαση στην τεχνική εκμάθησης και στην εξατομικευμένη προσέγγιση. Η δυναμική του προγράμματος και ο τρόπος διεξαγωγής του συμβαδίζουν με την μέθοδο διδασκαλίας που ακολουθώ και την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη.

Instagram: elenademeka
Comprehensive Cadillac, Chair & Barrels (CCCB)
Επενδύστε στον εξοπλισμό της Merrithew® και δημιουργήστε έξτρα έσοδο για το studio σας φιλοξενώντας εκπαιδεύσεις της STOTT PILATES®