Η πληρωμή του αντιτίμου των προϊόντων και των σχετικών εξόδων αποστολής πρέπει να πραγματοποιείται με τη χρήση ενός από τους τρόπους πληρωμής που αναφέρονται παρακάτω. Σε καμία περίπτωση ο πελάτης δεν θα επιβαρυνθεί με επιπλέον χρεώσεις πέραν των αναγραφόμενων στην παραγγελία.

01. Αντικαταβολή – Μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας

Ο Χρήστης/Πελάτης που επιλέγει τη μέθοδο Αντικαταβολής πληρώνει με μετρητά την μεταφορική εταιρεία Courier, η οποία ενεργεί κατ’ εντολή του pilateshub.gr, κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας στον τόπο που έχει υποδείξει ο πελάτης ή κατά την παραλαβή του προϊόντος από το χώρο της εταιρίας Courier. Το κόστος Αντικαταβολής για την Ελλάδα είναι €1,00. Στην περίπτωση της αντικαταβολής το συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν μπορεί να υπερβεί τα τετρακόσια ενενήντα εννέα Ευρώ (€499).

02. Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση, η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί με αποστολή, εφόσον εμφανιστεί η κατάθεσή. Αν δεν πραγματοποιήσετε την κατάθεση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε να αναφέρετε στην αιτιολογία της κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμο σας όπως αυτό καταχωρήθηκε στην παραγγελίας σας.

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
IBAN: GR0501401540154002320014587
BIC/SWIFT: CRBAGRAA
Beneficiary: SPORTSWIND S.A

Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι το ηλεκτρονικό κατάστημα. Για κάθε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για την καταχώρηση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τηλεφωνικά στο 211 1088850 Δευτέρα - Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. (εκτός αργιών) ή μέσω email στο sales.merrithew@faisgroup.gr