ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 

  1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διέπει την πρόσβαση και τη χρήση Ισοτόπου https://pilateshub.gr/ τον οποίο διαχειρίζεται και συντηρεί η ελληνική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία  «UNLIMITED SPORT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΗΣ ΥΠΟΔΗΣΗΣ» , που εδρεύει Γλυφάδα, Αττικής (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96), στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 094033682 / Δ.Ο.Υ ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ) (εφεξής η «Εταιρεία»).

Οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο για λόγους συντομίας στο παρόν αναφέρεται ως «Υποκείμενο Προσωπικών Δεδομένων» ή «Υποκείμενο».

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους όρους της παρούσας ανακοίνωσης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού όσο και του κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική μεταβολή του ως άνω κανονιστικού πλαισίου, θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή «ΠΠΠΔ») έχει σκοπό την ενημέρωσή σας για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας χορηγείτε, ώστε να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας τους από εμάς, την κατηγορία των αποδεκτών, και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Η Εταιρεία, υπό την ιδιότητά της ως Υπεύθυνος της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προστασία των Δεδομένων (General Data Protection Regulation, εφεξής και ως «ΓΚΠΔ» ή «GDPR»), δύναται κατά καιρούς να τροποποιεί τις Πολιτικές της, μεταξύ των οποίων και η «ΠΠΠΔ», είτε εν όλω είτε εν μέρει, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Οποιαδήποτε τροποποίηση στην παρούσα θα ισχύει ευθύς αμέσως μόλις η τροποποιημένη Πολιτική αναρτηθεί στον παρόντα Ιστότοπο. Σας προτρέπουμε, λοιπόν να επαληθεύετε περιοδικά το περιεχόμενό της.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον συνεχίζετε να επισκέπτεστε τον Ιστότοπο https://pilateshub.gr/, αφού έχουν γίνει τροποποιήσεις σύμφωνα με τα ανωτέρω, θα θεωρείται ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις ανεπιφύλακτα.

Το απόρρητό σας καθώς και η ασφάλεια και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικά για την Εταιρεία. Για τον λόγο αυτό συλλέγουμε και διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τη μέγιστη προσοχή, υπεύθυνα και υιοθετούμε ειδικά μέτρα για να τα διαφυλάξουμε με ασφάλεια. Για να έχετε λεπτομερείς ενδείξεις για το πως η Εταιρεία διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, σας προσκαλούμε να διαβάσετε την ακόλουθη Πολιτική Δεδομένων, όπου θα βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες για την επεξεργασία από την Εταιρεία των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους της παρούσας Πολιτικής, όπως δύναται να τροποποιείται, πρέπει να παύσετε την χρήση του https://pilateshub.gr/

Σας προτρέπουμε, επίσης να διαβάσετε τα «Πολιτική Cookies» του https://pilateshub.gr/

Ορισμένες υπηρεσίες μπορούν να υπόκεινται σε συγκεκριμένες νομικές προϋποθέσεις και κανονισμούς. Στις περιπτώσεις αυτές, θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες που τυχόν χρειάζονται κάθε φορά.

H Εταιρεία δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τους Όρους Προστασίας και Διαχείρισης των Προσωπικών Δεδομένων άλλων δικτυακών τόπων, προς τους οποίους μπορείτε πιθανά να συνδεθείτε μέσω συνδέσμων (links) μέσω του παρόντος ιστοτόπου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, ερώτηση ή νομική απαίτηση επί του απορρήτου σας και της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή αποστέλλοντας αίτημα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας δηλώντας το αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο dpo@unlimitedsport.gr, είτε αποστέλλοντας γραπτή επιστολή στη διεύθυνση της έδρας της Εταιρείας. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε και με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO), αποστέλλοντας ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου επιστολή προς τον «Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων».

 

 

 

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

2.1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ως Προσωπικό Δεδομένο νοείται κάθε πληροφορία που αναφέρεται στο υποκείμενο των δεδομένων, ήτοι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε κάθε φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται το δεδομένο και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί. Τέτοια στοιχεία, όπως ορίζει ο Νόμος και οι σχετικές ευρωπαϊκές διατάξεις, αποτελούν για παράδειγμα το όνομα, η διεύθυνση, η ημερομηνία γέννησης και το φύλο του μέλους, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) καθώς και δεδομένα χρήσης, όπως για παράδειγμα το όνομα χρήστη (Username), κωδικός πρόσβασης (Password) και διεύθυνση IP.

 

2.2 ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για την απλή περιήγησή σας στον Ιστότοπο https://pilateshub.gr/ δε σας ζητείται από την Εταιρεία κανένα προσωπικό σας στοιχείο. Ωστόσο, η Εταιρεία, ενώ περιηγείστε ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει το https://pilateshub.gr/, συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα περιήγησης μέσω των cookies. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies και παρόμοιων τεχνολογιών, επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα «Πολιτική Cookies».

Οι κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που δηλώνετε κατά την επίσκεψη στον ιστότοπο της Εταιρείας, είναι οι ακόλουθες:

α) συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα, όπως το Όνομα, το Επίθετο, το Email, το Τηλέφωνο, που μας παρέχετε όταν επικοινωνείτε με την Ομάδα Συμβούλων μας ή χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας, ώστε να εξασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, με σκοπό την αποστολή προσφοράς για τα προϊόντα, παροχή βοήθειας αναφορικά με τις τρέχουσες παραγγελίες σας.

β) συλλέγουμε τα απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα, τα οποία σύμφωνα με το Νόμο κρίνονται αναγκαία ώστε να ολοκληρώσουμε, να εκτελέσουμε και να αποστείλουμε την παραγγελία σας. Μεταξύ αυτών, ενδεικτικά, είναι το Όνομα και Επίθετο, η Ηλεκτρονική Διεύθυνση (email), το Τηλέφωνο Επικοινωνίας (σταθερό και κινητό), η Διεύθυνση Αποστολής Προϊόντων (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, χώρα), η Διεύθυνση Χρέωσης της παραγγελίας, η Ημερομηνία Γέννησης, το Φύλο και τα Στοιχεία Πληρωμής  και ο Τύπος Παραστατικού που θέλετε να εκδώσουμε (Απόδειξη ή Τιμολόγιο). Στην περίπτωση που ζητήσετε την έκδοση Τιμολογίου θα σας ζητηθούν στοιχεία της εταιρείας σας όπως η Επωνυμία της εταιρείας, ο Α.Φ.Μ., η Δ.Ο.Υ., η Δραστηριότητα, η Διεύθυνση της έδρας της καθώς και Τηλέφωνα Επικοινωνίας (σταθερό και κινητό).

γ)    σε περίπτωση που παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων συμβαλλόμενων (όπως π.χ. Όνομα, Επίθετο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο) τότε θα προστατεύσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα του Τρίτου Προσώπου σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Εάν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων μερών, επιβεβαιώνετε ότι έχετε ενημερώσει το εν λόγω τρίτο μέρος για τους σκοπούς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά του δεδομένα.

 2.3 ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο https://pilateshub.gr/ ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Εταιρεία μας, προορίζονται και επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο για τους ακόλουθους σκοπούς:

α) για την μεταξύ μας επικοινωνία, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, και τη διαχείριση των αιτημάτων σας μέσω της ομάδας Συμβούλων μας,

β) για να εκτελέσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση (π.χ. να παραδίδουμε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει)

γ) για να συμμορφωνόμαστε με τις νόμιμες απαιτήσεις (π.χ. τιμολόγηση)

δ) για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Πάντα με τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επαφής σας στο πλαίσιο της διενέργειας έρευνας αγοράς και γενικότερων ερευνών για την ανίχνευση ικανοποίησης, προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και τη σχέση με τους πελάτες μας.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων θεωρείται νόμιμη καθώς αποσκοπεί στην παροχή συγκεκριμένης υπηρεσίας που εσείς ζητήσατε.

Τα στοιχεία αυτά δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο χωρίς να τηρηθούν οι ισχύουσες διατάξεις.

 

 

2.4 ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Εταιρεία  επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της εκάστοτε σύμβασης και μετά την καθ’ οιοδήποτε τρόπο λύση ή λήξη αυτής για όσο χρονικό διάστημα ορίζεται από το εκάστοτε ισχύον νομικό πλαίσιο.

Ειδικότερα, τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργάζεται η Εταιρεία τηρούνται υποχρεωτικά καθ’ όλη τη διάρκεια που επιβάλει ο σκοπός της επεξεργασίας για τον οποίο υποβάλλονται σε επεξεργασία ή/και το εκάστοτε ισχύον νομικό πλαίσιο.

Με τη λήξη αυτής της διάρκειας, τα δεδομένα τηρούνται σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο για το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τη λήξη της επιχειρηματικής σχέσης ή για όσο χρόνο απαιτείται για την προάσπιση δικαιωμάτων της Εταιρείας ενώπιον Δικαστηρίου ή και άλλης αρμόδιας Αρχής.

 

2.5 ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΥΤΩΝ

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Εταιρεία που φέρει την ιδιότητα του Υπεύθυνου Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για απαιτήσεις οργάνωσης και λειτουργίας σχετικές με την παροχή υπηρεσιών η Εταιρεία δύναται να διαβιβάσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε αντιπροσώπους ή/και υπεργολάβους της με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί της, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία, ήτοι άλλη από το σκοπό της διαβίβασης σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για τους ανωτέρω σκοπούς να διαβιβάσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα:

α) στις εταιρίες Courier ή Μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, ώστε να εξασφαλίσει την αποστολή προς εσάς των προϊόντων που επιλέξατε,

β) σε τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που ενδέχεται να παρέχουν για λογαριασμό της Εταιρείας διαφημιστικές υπηρεσίες, υπηρεσίες προώθησης και Marketing τόσο της Εταιρείας όσο και των προϊόντων ή των υπηρεσιών της, μέσων κοινωνικής δικτύωσης,

γ) σε τρίτους συνεργάτες μας οι οποίοι παρέχουν τεχνικές υπηρεσίες, όπως ενδεικτικά υπηρεσίες φιλοξενίας και τεχνικής υποστήριξης, ανίχνευσης και πρόληψης απάτης, τεχνολογικές και αναλυτικές υπηρεσίες,

Όλοι οι συνεργάτες, αντιπρόσωποι ή/και υπεργολάβοι έχουν αξιολογηθεί και επιλεγεί από την Εταιρεία για την αποδεδειγμένη αξιοπιστία και ικανότητά τους και όλοι συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που ορίζεται στις ως άνω παραγράφους. Στην περίπτωση που κάποιοι από αυτούς εδρεύουν σε χώρες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων πραγματοποιείται με τις εγγυήσεις που ορίζει ο Νόμος.

Η Εταιρεία δεν θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των Υποκείμενων του δικτυακού της τόπου σε τρίτους, εκτός από τους ως άνω αναφερόμενους, χωρίς τη συγκατάθεση του Υποκείμενου, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις Αρμόδιες και μόνο Αρχές. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις Αρμόδιες Δικαστικές, Αστυνομικές και άλλες Διοικητικές Αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Επιπλέον, σε περίπτωση νόμιμης διάταξης, υπηρεσιακής εντολής ή επίσημης προκαταρκτικής εξέτασης, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άνευ ετέρου να θέσει τα σχετικά στοιχεία στη διάθεση της αντίστοιχης υπηρεσίας.

 

2.6 ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ

Με τη διενέργεια οποιασδήποτε συναλλαγής σας και χρήση οποιασδήποτε Υπηρεσίας του https://pilateshub.gr/ ή της Εταιρείας μας, δηλώνετε ότι είστε άνω των 16 ετών και αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και ειδικότερα:

α) Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, συναινείτε ότι το https://pilateshub.gr/  και η Εταιρεία θα χρησιμοποιήσει  τα προσωπικά σας δεδομένα για όλες τις απαραίτητες χρήσεις προκειμένου να ολοκληρώσει επιτυχώς την μεταξύ σας συναλλαγή. Επιπλέον, συναινείτε ότι το https://pilateshub.gr/ και η Εταιρεία θα χρησιμοποιήσει αυτά τα δεδομένα για ενδεχόμενες επιστροφές χρημάτων προς εσάς σε περίπτωση ασκήσεως από εσάς του Δικαιώματος Υπαναχώρησης σύμφωνα με τις διατάξεις των Όρων και Προϋποθέσεων και του Νόμου.

 

β) Επεξεργασία αναφορικά με απατηλές πράξεις

Η Εταιρεία οφείλει βάση Νόμου να αναφέρει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης Προσωπικών Δεδομένων του Ιστότοπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου μέρους επεξεργασίας δεδομένων σε οποιοδήποτε και όλα τα σχετικά πρόσωπα και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση εάν είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται σε μη αναγνωρίσιμη μορφή έχουν παραβιαστεί.

 

γ) Διαβίβαση σε Νομικές Υπηρεσίες σε περίπτωση ή και ελλείψει Νομικής Διάταξης

Καθώς η διαβίβαση δεδομένων δεν επιτρέπεται βάσει Νόμου, συναινείτε στη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε διωκτικές και εποπτικές αρχές για την απαραίτητη προστασία από κινδύνους για την κρατική και δημόσια ασφάλεια καθώς και για τη δίωξη εγκληματικών πράξεων.

2.7 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα δεδομένα σας μεταφέρονται με χρήση ασφαλών μεθόδων και πρωτοκόλλων, ενώ παράλληλα αποθηκεύονται και διατηρούνται σε ασφαλή τοποθεσία.

2.8 ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ

Η παροχή των Προσωπικών σας Δεδομένων αποτελεί συμβατική υποχρέωση. Διατηρείτε την ελεύθερη βούληση και επιλογή σας για το αν θα κοινοποιήσετε σε εμάς τα Προσωπικά σας Δεδομένα ή όχι, αλλά ελλείψει των απαιτούμενων δεδομένων, δεν θα είναι δυνατή η εκτέλεση των αιτημάτων σας από την Εταιρεία μας.

Σε περίπτωση σύναψης Σύμβασης Πώλησης προϊόντων από το https://pilateshub.gr/, η επεξεργασία των δεδομένων του Υποκείμενου θα πραγματοποιηθεί με αποκλειστικό σκοπό η Εταιρεία να δύναται να εκπληρώσει τις νομικές της υποχρεώσεις και να μπορεί να είναι σύμφωνη με τις φορολογικές διατάξεις και την ισχύουσα νομοθεσία στην οποία υπόκειται.

Είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε εάν θα συνάψετε με εμάς Σύμβαση Πώλησης και αν θα κοινοποιήσετε ή όχι τα δεδομένα σας. Εάν, ωστόσο, προχωρήσετε σε σύναψη Σύμβασης Πώλησης τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα είναι απαραίτητα και θα επεξεργαστούν για την εκπλήρωση των εν λόγω νομικών υποχρεώσεων στις οποίες υπόκειται η Εταιρεία.

Μετά από εξακρίβωση της ταυτότητάς σας, ως Υποκείμενα των Προσωπικών Δεδομένων έχετε τα παρακάτω δικαιώματα:

Δικαίωμα ενημέρωσης:

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ οφείλει να σας ενημερώνει για την επεξεργασία στην οποία υποβάλλει τα δεδομένα σας, όπως για το ποια δεδομένα επεξεργάζεται, για ποιο σκοπό, για ποιο χρονικό διάστημα τα κρατάει, χρησιμοποιώντας σαφή και απλή διατύπωση.

Δικαίωμα πρόσβασης:

Έχετε το δικαίωμα να λάβετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία και, εάν συμβαίνει αυτό, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα αυτά.

Δικαίωμα διόρθωσης:

Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ τη διόρθωση τυχόν ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων και τη συμπλήρωση τυχόν ελλιπών δεδομένων σας.

Δικαίωμα διαγραφής:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων, το οποίο δύναται να ικανοποιηθεί εφόσον συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:

Έχετε το δικαίωμα να εξασφαλίσετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ τον περιορισμό της επεξεργασίας, εφόσον συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Δικαίωμα εναντίωσης:

Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε, ανά πάσα στιγμή, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να σταματήσει την επεξεργασία, εκτός και αν καταδείξει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ως υποκειμένου των δεδομένων ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Δικαίωμα σε ανθρώπινη παρέμβαση στα πλαίσια απόφασης μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ να μην υποβάλλεστε, εφόσον συντρέχει περίπτωση, σε διαδικασία λήψης απόφασης αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζει σημαντικά με παρόμοιο τρόπο.

Δικαίωμα φορητότητας:

Έχετε το δικαίωμα ζητήσετε από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία έχετε παράσχει σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, ή να τα διαβιβάσει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε άλλο πάροχο.

 

Για την περαιτέρω διευκόλυνσή σας σχετικά με την άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων σας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μεριμνά για την ανάπτυξη εσωτερικών διαδικασιών ώστε να ανταποκρίνεται έγκαιρα και αποτελεσματικά στα σχετικά αιτήματά σας.

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Για το σκοπό αυτό τυχόν αίτημά σας θα πρέπει να απευθύνεται εγγράφως προς την Εταιρεία είτε με την αποστολή σχετικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) στη διεύθυνση dpo@unlimitedsport.gr.

Εάν θεωρείτε ότι τα Προσωπικά σας Δεδομένα κρατήθηκαν με παράνομο τρόπο, μπορείτε να παρουσιάσετε μια αίτηση σε μια από τις Εποπτικές Αρχές  που είναι αρμόδιες για την τήρηση των Κανόνων Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Αν τα Αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα.

Το παρόν κείμενο μπορεί να υποστεί τροποποιήσεις στην πορεία του χρόνου, σας προτρέπουμε, λοιπόν, να επαληθεύετε περιοδικά το περιεχόμενό του.

 

2.9 NOMOΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων των Χρηστών/Πελατών γίνεται από την Εταιρεία, η οποία επίσης χρησιμοποιεί Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων με έδρα στην ΕΕ και υπόκειται στους όρους του προβλεπόμενου από τη Ρύθμιση  (ΕΕ) 2016/679 Γενική Ρύθμιση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, και των ευρωπαϊκών και ελληνικών κανονισμών επεξεργασίας ελληνικών προσωπικών δεδομένων και ελέγχων της αρμόδιας Ελληνικής Αρχής Ελέγχου.

EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR)

Τελευταία ενημέρωση 25/10/2021