Προσέχουμε πολύ έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας και ελπίζουμε ότι θα είστε διαρκώς ικανοποιημένοι από τις αγορές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα pilateshub.gr. Ωστόσο, σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη ή δεν είστε ευχαριστημένοι, στην ενότητα αυτή θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν που αγοράσατε.

Ενότητα 1: Πώς μπορώ να κάνω επιστροφή;

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις αγορές σας και επιθυμείτε υπαναχώρηση από τη σύμβαση αγοράς και επιστροφή χρημάτων, δεχόμαστε τέτοιες επιστροφές εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραδόθηκαν σε εσάς Εάν αγοράσατε περισσότερα από ένα προϊόντα με ξεχωριστές παραδόσεις, οι 14 ημέρες υπολογίζονται από την ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήσαμε την τελευταία παράδοση. Σε κάθε περίπτωση, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσετε τους λόγους με τις διακρίσεις που παρατίθενται παρακάτω.

Σημειώνεται ότι για να γίνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει τα προϊόντα να επιστρέφονται ακριβώς στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, με το σύνολο των εξαρτημάτων τους, των εντύπων που τα συνοδεύουν και της συσκευασίας τους σε άριστη κατάσταση.

Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται με τραπεζικό έμβασμα στον αριθμό λογαριασμού που αναφέρεται στο έντυπο υπαναχώρησης. Ωστόσο, ενδέχεται να αναστείλουμε την επιστροφή χρημάτων έως ότου γίνει η παραλαβή του εξοπλισμού και έως ότου αποδεικνύεται ότι έχει όντως επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση καθώς και με την συσκευασία του άθικτη.

Ενότητα 2: Εξοπλισμός

α) Μικροεξοπλισμός γυμναστικής που δεν χρήζει εγκατάστασης (αξεσουάρ γυμναστικής).

Προκειμένου να ασκήσετε το παραπάνω δικαίωμα της υπαναχώρησης (επιστροφή χρημάτων), θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας τηρώντας τη διαδικασία της Ενότητας 4 παρακάτω, προτού να λήξει η περίοδος υπαναχώρησης των 14 ημερών.

Εάν ακυρώσετε εντός των 14 ημερών θα σας επιστραφούν τα χρήματα που μας καταβάλατε για την αγορά του προϊόντος, μετά την αφαίρεση των εξόδων επιστροφής .

Στις περιπτώσεις επιστροφής που αφορά σε μικροεξοπλισμό, η αξία του προϊόντος δεν επιστρέφεται στο ακέραιο σε περίπτωση που θεωρηθείτε υπεύθυνοι για πιθανή μείωση της αξίας του προϊόντος που προκαλείται από οποιαδήποτε άλλη διαχείριση πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του εκάστοτε προϊόντος (για παράδειγμα, σε περίπτωση που προκαλέσατε φθορά στο προϊόν, ή το γρατζουνίσατε κ.λπ.).

β) Βαρύς Εξοπλισμός/Μηχανήματα που χρήζουν εγκατάστασης για τη λειτουργία τους.


Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από οποιοδήποτε τέτοιο εξοπλισμό αγοράσατε μέσω της ιστοσελίδας μας www.pilateshub.gr, έχετε ανοίξει τη συσκευασία και δοκιμάσει τον εξοπλισμό αυτό, μπορείτε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του να το επιστρέψετε, τηρώντας τη διαδικασία της Ενότητας 3 παρακάτω. Αν μετά από έλεγχο που πραγματοποιηθεί το προϊόν είναι άρτιο, μπορείτε ζητήσετε επιστροφή της αξίας τους προϊόντος. Τα κόστη των μεταφορικών και των τεχνικών υπηρεσιών που πραγματοποιήθηκαν κατά την εγκατάσταση δεν επιστρέφονται.

Επιπλέον, στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής και απεγκατάστασης του προϊόντος, το οποίο αφαιρείται από την αξία που επιστρέφεται.

Η αξία του προϊόντος δεν επιστρέφεται στο ακέραιο σε περίπτωση που θεωρηθείτε υπεύθυνοι για πιθανή μείωση της αξίας του προϊόντος που προκαλείται από οποιαδήποτε άλλη διαχείριση πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του εκάστοτε προϊόντος (για παράδειγμα, σε περίπτωση που προκαλέσατε φθορά στο προϊόν, ή το γρατζουνίσατε κ.λπ.) 

Η ενότητα που ακολουθεί περιέχει τους ειδικούς όρους για επιστροφή εξοπλισμού που απαιτεί ενέργειες από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας, καθώς και τους όρους που αφορούν στην επιστροφή εξαρτημάτων που μπορεί να πραγματοποιηθεί ταχυδρομικά.

Ενότητα 3: Πώς να επιστρέψετε εξοπλισμό της Ενότητας 2 περ. (β) 

1.Ζητήστε την επιστροφή μέσω email

Επικοινωνήστε με τους Συμβούλους μας στέλνοντας email στη διεύθυνση sales.merrithew@faisgroup.gr . Επισυνάψτε τη Φόρμα Υπαναχώρησης με ολα τα πεδία συμπληρωμένα. Οι Σύμβουλοί μας θα στείλουν επιβεβαίωση ότι το αίτημα επιστροφής έχει γίνει δεκτό μαζί με οδηγίες για τον τρόπο επιστροφής του εξοπλισμού.

2. Παραλαβή του εξοπλισμού

Ο τοπικός συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικώς για να συμφωνήσει σχετικά με την ημερομηνία παραλαβής. Ο συνεργάτης μας έχει ήδη όλες τις οδηγίες για να παραλάβει τον εξοπλισμό και να τον παραδώσει σε εμάς. Δεν θα χρειαστεί να παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες.

3. Επιβεβαίωση επιστροφής χρημάτων ή αντικατάστασης προϊόντος

Θα προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων, μόλις ο επιστρεφόμενος εξοπλισμός εξεταστεί από την ομάδα μας. Η επιστροφή θα γίνει με τραπεζικό έμβασμα στον αριθμό λογαριασμού που αναφέρεται στο έντυπο υπαναχώρησης. Θα στείλουμε ηλεκτρονικό μήνυμα (email) επιβεβαίωσης μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία και η αποδοχή της επιστροφής. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε μερικές μέρες μέχρι να δείτε την επιστροφή χρημάτων στο αντίγραφο κινήσεων του τραπεζικού σας λογαριασμού, με βάση την πολιτική κάθε Τράπεζας.

Ενότητα 4: Πώς να επιστρέψετε εξοπλισμό της Ενότητας 2 περ. (α) 

1.Ζητήστε την επιστροφή μέσω email

Επικοινωνήστε με τους Συμβούλους μας στέλνοντας email στη διεύθυνση sales.merrithew@faisgroup.gr . Επισυνάψτε τη Φόρμα Υπαναχώρησης με ολα τα πεδία συμπληρωμένα. Οι Σύμβουλοί μας θα στείλουν επιβεβαίωση ότι το αίτημα επιστροφής έχει γίνει δεκτό μαζί με οδηγίες για τον τρόπο επιστροφής του εξοπλισμού.

2. Επιβεβαίωση επιστροφής χρημάτων

Θα προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων μόλις ο επιστρεφόμενος εξοπλισμός εξεταστεί από την ομάδα μας. Η επιστροφή θα γίνει για ολόκληρο το ποσό που καταβλήθηκε, μείον μόνο την αξία οποιασδήποτε ζημιάς που μπορεί να βρούμε στο επιστρεφόμενο προϊόν, όπως αναλυτικώς αναφέρεται παραπάνω (βλ. Ενότητα 2 περ. 1). Θα στείλουμε ηλεκτρονικό μήνυμα (email) επιβεβαίωσης μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία και η αποδοχή της επιστροφής. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε μερικές μέρες μέχρι να δείτε την επιστροφή χρημάτων στο αντίγραφο κινήσεων του τραπεζικού σας λογαριασμού, με βάση την πολιτική κάθε Τράπεζας.

Ελαττωματικός Εξοπλισμός

Σε περίπτωση που ο εξοπλισμός είναι ελαττωματικός και η βλάβη ή το ελάττωμα δεν είναι δυνατόν να αποκατασταθεί μέσα σε είκοσι πέντε (25) εργάσιμες ημέρες από την ειδοποίηση της εταιρείας, θα γίνεται αντικατάσταση του μηχανήματος με δικά μας έξοδα.