Προσέχουμε πολύ έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας και ελπίζουμε ότι θα είστε διαρκώς ικανοποιημένοι από τις αγορές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα pilateshub.gr. Ωστόσο, σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη ή δεν είστε ευχαριστημένοι, στην ενότητα αυτή θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν που αγοράσατε.

Πώς μπορώ να κάνω επιστροφή;

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις αγορές σας και επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, δεχόμαστε επιστροφές εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραδόθηκαν σε εσάς. Εάν αγοράσατε περισσότερα από ένα προϊόντα με ξεχωριστές παραδόσεις, οι 14 ημέρες υπολογίζονται από την ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήσαμε την τελευταία παράδοση.

Για να γίνει δεκτή μια επιστροφή θα πρέπει τα προϊόντα να επιστρέφονται ακριβώς στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, με το σύνολο των εξαρτημάτων τους (αν αφορά εξοπλισμό), των εντύπων που τα συνοδεύουν και της συσκευασίας τους σε άριστη κατάσταση . Εάν ακυρώσετε εντός των 14 ημερών θα σας επιστραφούν όλα τα χρήματα που μας καταβάλατε, εκτός του κόστους παράδοσης ή/και εγκατάστασης.

Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνονται με τραπεζικό έμβασμα στον αριθμό λογαριασμού που αναφέρετε στο έντυπο υπαναχώρησης ή στην κάρτα σας αν πληρώσατε με πιστωτική/χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μετά την παραλαβή του εξοπλισμού/fitness accessories και έως ότου αποδεικνύεται ότι έχει όντως επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση και με την συσκευασία του άθικτη. Η αξία του προϊόντος δεν επιστρέφεται στο ακέραιο σε περίπτωση που θεωρηθείτε υπεύθυνοι για πιθανή μείωση της αξίας του προϊόντος που προκαλείται από οποιαδήποτε άλλη διαχείριση πλην εκείνης που ορίζεται με βάση τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία του προϊόντος (για παράδειγμα, σε περίπτωση που προκαλέσατε φθορά στο προϊόν, ή το γρατζουνίσατε κ.λπ.).

Ελαττωματικός Εξοπλισμός

Σε περίπτωση που ο εξοπλισμός είναι ελαττωματικός και η βλάβη ή το ελάττωμα δεν είναι δυνατόν να αποκατασταθεί μέσα σε είκοσι πέντε (25) εργάσιμες ημέρες από την ειδοποίηση της εταιρείας, θα γίνεται αντικατάσταση του μηχανήματος με δικά μας έξοδα.

Πως να επιστρέψετε εξοπλισμό ή fitness accessories

Ζητήστε την επιστροφή

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα της Υπαναχώρησης (επιστροφή χρημάτων), θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας στέλνοντάς μας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales.merrithew@faisgroup.gr επισυνάπτοντας την φόρμα υπαναχώρησης που θα βρείτε εδώ συμπληρωμένη ή στέλνοντάς μας γραπτή ενημέρωση στη διεύθυνση της εταιρείας Unlimited Sport S.A. (Member of Fais Group companies) Λεωφόρος Ποσειδώνος 77 17455 Άλιμος, Ελλάδα χρησιμοποιώντας την Φόρμα Υπαναχώρησης ώστε να μας κοινοποιήσετε την πρόθεσή σας προτού να λήξει η περίοδος υπαναχώρησης των 14 ημερών.

Παραλαβή του εξοπλισμού (αφορά μόνο εξοπλισμό)

Ο συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικώς για να συμφωνήσει σχετικά με την ημερομηνία παραλαβής. Ο συνεργάτης μας έχει ήδη όλες τις οδηγίες για να παραλάβει τον εξοπλισμό και να τον παραδώσει σε εμάς. Δεν θα χρειαστεί να παράσχετε πρόσθετες πληροφορίες.

Επιβεβαίωση επιστροφής χρημάτων

Θα στείλουμε ηλεκτρονικό μήνυμα (email) επιβεβαίωσης μόλις ολοκληρωθεί η επιστροφή των χρημάτων σας.