ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ DESIGN ΣΥΝΑΝΤΑ
ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

Το αγαπημένο Reformer των επαγγελματιών της μεθόδου Pilates μόλις απέκτησε μια κομψή νέα εμφάνιση.

Παρουσιάζουμε τα V2 Max™ και V2 Max™ Plus™ Reformers σε Onyx έκδοση, τα κορυφαία μηχανήματα Pilates για πολυτελή στούντιο, γυμναστήρια, ξενοδοχεία και ιδιώτες που αναζητούν κάτι πολύ ιδιαίτερο.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ V2 MAX™ REFORMER BUNDLE ΣΕ ONYX;

 • Με την πρωτοποριακή μηχανική της Merrithew, την απαράμιλλη εργονομία και τα πλήρως ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά, αυτό είναι το κορυφαίο μηχάνημα άσκησης βασισμένο στη μέθοδο Pilates.

 • Σε κομψή απόχρωση onyx, το V2 Max είναι ένα εντυπωσιακό, όλα-σε-ένα μηχάνημα κατασκευασμένο για να προσφέρει ακρίβεια και απόδοση, ικανοποιώντας παράλληλα όσους αγαπούν το σύγχρονο design.

 • Σχεδιασμένο να υποστηρίζει απόλυτα την εντατική χρήση, να προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες κάθε αθλούμενου είτε πρόκειται για ομαδική είτε για ατομική προπόνηση και να προσφέρει τη δυνατότητα για ατελείωτες επιλογές ασκήσεων.

 • V2 Max Plus™ Reformer Bundle Jet Black

  Η “Cadillac” της σειράς των Reformer, το V2 Max Plus™ Reformer διευκολύνει, παρέχοντας απεριόριστες δυνατότητες άσκησης. Αυτή η μοναδική στο είδος της μονάδα λειτουργεί πολλαπλώς ως υπερυψωμένη πλατφόρμα Mat, Reformer, εικονικό Cadillac και ένα πρωτοποριακό εργαλείο προπόνησης πολλαπλών επιπέδων και βιομηχανικής.

  Διαβάστε περισσότερα

 • V2 Max™ Reformer Bundle Jet Black

  Αγαπημένο των επαγγελματιών υγείας και fitness, το V2 Max™ Reformer Bundle είναι ιδανικό για boutique studios, clubs, γυμναστήρια και σπίτια. Το στάνταρ ύψος του V2 Max™ Pilates Reformer είναι πολύ ευέλικτο και επιτρέπει την ευκολότερη μετάβαση μεταξύ των ασκήσεων για αποτελεσματικές ομαδικές και ατομικές προπονήσεις. Κατάλληλο για όλους τους ασκουμένους, από τους λάτρεις της γυμναστικής μέχρι τους αθλητές, τους ασκούμενους που χρήζουν αποκατάστασης και τους ενεργούς ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας!

  Διαβάστε περισσότερα

New V2 Max™ and V2 Max Plus™ Reformers in Onyx
 

Είστε Επαγγελματίας;


Φτιάξτε την επιχείρησή σας όπως τη θέλετε. Μιλήστε με την ομάδα εξιδεικευμένων συμβούλων μας για να μάθετε περισσότερα.